Skip to main content

OM OS

LÆS LIDT OM FILTERSUPPORT HER

Om filtersupport

VORES BAGGRUND


Den nuværende globale efterspørgsel efter en konstant bedring af miljøteknologi danner grundlaget for Filtersupports dynamiske fremskridt inden for industriel luftrensning samt rensning af proces og røggasser.

Filtersupport skal med stærk miljøbevidsthed blandt medarbejdere udvikle produkter og ydelser, samt konstruere, installere og implementere produkter med hensyn til bæredygtig udvikling og til følgende mål:
  • Gældende miljølove og regler skal være opfyldt
  • Opfylde kontraktlige miljøkrav som aftalt med kunder

PRODUKTER TIL AT REDUCERE MILJØPÅVIRKNINGEN


Filtersupports forretning er fokuseret på udvikling og levering af produkter og ydelser, der bidrager til at reducere miljøbelastningen af energiproduktion og industrielle processer og støtte en langsigtet bæredygtig udvikling af samfundet.

Den positive miljøpåvirkning forårsaget af kundernes brug af vores produkter er stor. Vores aktiviteter giver derfor et stort nettobidrag til et bæredygtigt samfund.

For at bevare vores planet, er det vigtigt, at vi alle bidrager aktivt til at reducere den stigende luftforurening i verden. Derfor er det vigtigt ikke bare at reducere mængden af støv, men også for at sikre en reduktion af forurening som følge af SO2, NOX, dioxin og syrer, der er genereret af forbrændingsanlæg, biomasseanlæg og forurenende industrielle processer, der udleder forurenet luft og røggas.

Fastholdelse af et “Grøn miljø” er den vigtigste vision. Baseret på vores mange års erfaring inden for luftrensning og filter design – og med gode referencer i hele verden – Vi stræber konstant efter at fastholde vores markedsposition som en af verdens førende leverandører af renluft filtre og udstyr.